حریق انبار چوب و مبل در خیابان کلاهدوز مشهد (۱۸ تیر ۱۴۰۳) سرگذشت دردناک عروس دایی| پای دختران خیابانی در میان بود حکم حبس و شلاق برای جوان فریبکار روایت تلخ مردی که به آخر خط رسید| طلاق زوج جوان بخاطر باجناق‌ اتوکشیده! اعلام نتایج آزمون استخدامی فرزندان ایثارگران تا پایان هفته (۱۸ تیر ۱۴۰۳) مهار آتش سوزی در منطقه حفاظت شده دربادام شهرستان قوچان + فیلم (۱۸ تیر ۱۴۰۳) ابتلای ۱۴۶ نفر در کشور به تب دنگی (۱۸ تیر ۱۴۰۳) جیب‌بر‌های اتوبو‌س‌های مشهد به دام افتادند | اعتراف عروس و مادرشوهر به ۲۵ فقره سرقت (۱۸ تیر ۱۴۰۳) تب دنگی عامل مرگ پزشک جوان مشهدی نبود | دانشگاه علوم پزشکی تکذیب کرد پلمب ۳ واحد صنفی به‌علت به‌کارگیری اتباع در منطقه ثامن مشهد (۱۸ تیر ۱۴٠۳) پیش‌فروش بلیت اتوبوس برای ایام اربعین + جزئیات شناسایی ۹ مورد ابتلا به جذام در سال گذشته | چه کسانی در معرض خطر ابتلا هستند؟ توصیه‌های تغذیه‌ای طب ایرانی در فصل تابستان فعالیت ۶۰۰ آشپزخانه در طرح «اطعام و احسان حسینی(ع)» در خراسان‌رضوی تومور ۱۶ کیلویی از شکم یک بیمار در مشهد خارج شد (۱۸ تیر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه، ۱۸ تیر ۱۴۰۳) | ماندگاری هوای گرم در استان تا روز‌های پایانی هفته جاری توزیع رایگان شیر بین ۸ میلیون و ۳۰۰ هزار دانش‌آموز ابتدایی در سال تحصیلی گذشته بازیگر قلابی دختر جنوبی را فریب داد و به افغانستان برد
سرخط خبرها

آیا دهانشویه کرونا را از بین می‌برد؟

  • کد خبر: ۸۵۱۰۴
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۵
آیا دهانشویه کرونا را از بین می‌برد؟
از آنجا که ویروس کرونا می‌تواند از طریق دهان به بدن انسان وارد می‌شود، این فرض دور از ذهن نیست که دهانشویه‌ها می‌توانند در برخی موارد به مبارزه با این ویروس کمک کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، مطالعات متعددی برای آزمایش این نظریه انجام شده است که دهانشویه‌ها میتوانند در مبارزه با کووید-19 در دهان نقش داشته باشند. دهانشویه‌های مختلف مورد استفاده در این تحقیق شامل کلرهگزیدین، اتانول، پوویدون-ید، کلرید‌استیل‌پیریدینیوم و پراکسید‌هیدروژن بود.

 ارزیابی انجام شده تایید کرد که این دهانشویه‌ها می‌توانند به طور بالقوه غشای لیپیدی ویروس را مختل کنند و می‌توانند برای توقف بیشتر انتقال کروناویروس استفاده شوند.

آنها شرایطی را ایجاد کردند که مجاری دهان را در شرایط آزمایشگاهی شبیه‌سازی می‌کردند و نتایج را ثابت کردند که پس از استفاده از این دهانشویه‌ها می‌توان بار ویروسی را در حفره دهان کاهش داد.

گروهی دیگر از محققان نقش دهانشویه‌ها را در دندانپزشکی در دوران همه‌گیری بررسی کردند. آنها مزایا و معایب استفاده از دهانشویه‌های معمولی را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. مطالعه آنها نشان می‌دهد که بیماران تحت درمان دندانپزشکی باید قبل از انجام هرگونه عمل دندانپزشکی از دهانشویه استفاده کنند تا خطر ابتلا به کووید19را به حداقل برسانند.


آیا دهانشویه می‌تواند انتقال ویروس کووید-19 را کاهش دهد؟

ویروس کووید-19 از طریق حفره دهان وارد بدن انسان می‌شود و از طریق آئروسل‌ها (ذرات ریز شناور در هوا) منتقل می‌شود. مطالعات متعددی در مورد تاثیر دهانشویه‌ها بر کووید19 انجام شده است. 

اکثر آنها نشان می‌دهند که استفاده از دهانشویه‌های خاص از رقیق‌کننده‌های مناسب می‌تواند به طور بالقوه بار ویروسی را در حفره دهان کاهش دهد. و می‌تواند انتقال ویروس را بیشتر کاهش دهد، به ویژه در شرایط بالینی مانند درمان دندانپزشکی یا در حین معاینه دهان و حلق که باید ماسک را بیرون آورد.

نتیجه

در حالی که نتایج این مطالعات بسیار امیدوار کننده است، همه آنها در شرایط آزمایشگاهی انجام شده‌اند. تاثیر آن در شرایط واقعی ناشناخته باقی مانده است. برای ارزیابی نتایج این دهانشویه‌ها نیاز به آزمایشات بالینی و مبتنی بر جمعیت است. یک محقق پیشنهاد می‌کند که دهانشویه حتی می‌تواند به طور خاص برای این منظور طراحی شود.

اگرچه این دهانشویه‌ها پتانسیل کاهش شیوع کووید19 را دارند، اما توجه به این نکته ضروری است که استفاده از دهانشویه‌ها نباید جایگزین شیوه‌های جاری ماسک زدن و فاصله‌گذاری اجتماعی شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->